Newbornfotografie

Er is niets mooiers dan het moment dat er nieuw leven op de wereld komt. Hoe mooi is het om dit nieuwe leven dan ook vast te leggen op de foto? 

Meestal doe ik newbornshoots binnen de eerste 3 weken na de geboorte. Hiermee zorgen we ervoor dat de kleine echt nog klein is. Na 3 weken zijn ze toch wat meer wakker en alert, terwijl het voor een newbornshoot veel beter is als ze nog een beetje slapen. 

We proberen de dag van de shoot meestal precies tussen twee voedingen in te plannen, zodat de kleine spruit lekker slaapt tijdens de shoot. We passen ons uiteraard aan aan de kleine zijn of haar tempo, niets moet en alles mag. 

We nemen zelf wat accessoires mee qua kleedjes, vachtjes etc. Eventuele kleding voor de kleine kunnen en mogen jullie zelf verzorgen. Als er accessoires zoals knuffels en dergelijk gewenst zijn, kunnen we die uiteraard gewoon gebruiken tijdens de shoot!

We doen de shoot uiteraard bij jullie thuis. We willen niet dat jullie met zo’n kleintje gaan reizen als dat niet nodig is. We gebruiken de thuis-setting als achtergrond voor de fotoshoot.