Zwangerschapsfotografie

Jullie krijgen gezinsuitbreiding! Gefeliciteerd! Een belangrijke tijd welke het waard is om vast te leggen op de foto. Lees hieronder door hoe ik een zwangerschapsshoot aanpak. 

Neem als eerste contact met me op om kenbaar te maken dat je een zwangerschapsshoot wilt plannen. Meestal doe ik deze shoots tussen de 30e en de 33e week van de zwangerschap.

We overleggen samen een mooie lokatie om de shoot te doen, want ik doe deze shoots altijd op een buitenlocatie. Het geeft jullie unieke foto’s en biedt veel meer afwisseling dan een statische fotostudio. Uiteraard raad ik jullie aan wat accessoires mee te nemen die je wellicht op de foto wilt. Qua accessoires kun je bijvoorbeeld denken aan echo’s, knuffeltjes, schoentjes etc.

Uiteraard is er alle ruimte voor eigen inbreng. Specifieke wensen, geen enkel probleem. Niets moet en alles ,mag. Maak je wensen kenbaar van tevoren en ik zorg dat dit tijdens de shoot aan bod komt. 

Zodra we jullie foto’s gemaakt hebben, ontvangen jullie binnen twee weken van mij de nabewerkte selectie van jullie foto’s via digitale overdracht. De foto’s zijn in JPG op de hoogste resolutie. Er zitten dus géén watermerken op de foto’s en ze zijn van de hoogste kwaliteit zodat jullie ermee kunnen doen wat jullie willen.

Geïnteresseerd? Neem contact met me op voor meer informatie en de tarieven. Uiteraard valt deze shoot ook te combineren met een newbornshoot zodat jullie hiervan een mooie combinatie aan foto’s krijgen. 

Inspiratie nodig?
Voor nog wat meer inspiratie, zie hieronder een aantal van mijn voorgaande reportages.