Trouwfotografie

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd, een spannende tijd waarin een hoop geregeld moet worden zodat jullie dag écht jullie dag wordt. Uiteraard hoort daar een prachtige fotoserie bij die de dag eer aan doet. Mijn werkwijze is spontaan en ongedwongen want ik wil graag dat jullie serie weergeeft zoals jullie ook zijn. Ik pas me dus volledig aan aan jullie wensen!

“Spontaan en eigen, dat is hoe mijn reportages eruit zien”

Kennismakingsgesprek
Er is alle ruimte voor eigen inbreng, het is ten slotte jullie trouwdag. De eerste wensen inventariseer ik graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we kijken hoe jullie dag eruit ziet en wat voor wensen jullie hebben. Mochten jullie na het kennismakingsgesprek net zo enthousiast zijn als ik, kunnen jullie gedurende de tijd tot jullie bruiloft uiteraard alle wensen kenbaar maken. Ongeveer twee weken voor jullie bruiloft nemen we alles nog een keer door zodat ik weet hoe alles ervoor staat.

Dan is het zover, jullie trouwdag! Op de afgesproken tijd ben ik aanwezig en zal ik me zo onopvallend mogelijk gedragen. Dit doe ik bewust om jullie foto’s zo spontaan en eigen als mogelijk te laten worden. Ik geef minimaal aanwijzingen maar waar nodig zal en kan ik natuurlijk bijspringen.

Tijdens de trouwreportage probeer ik ook zo min mogelijk aanwijzingen te geven om te zorgen dat de foto’s zo romantisch mogelijk worden. Uiteraard is dit volledig aan jullie wensen aan te passen, wat we tijdens onze gesprekken uiteraard zullen bespreken.

Tarieven
Ik werk niet met uurtarieven, maar met een alles-in-één prijs. Ik probeer hier mee zo transparant als mogelijk naar jullie te zijn. In deze prijs zit alles, de reistijd, de nabewerking van de foto’s et cetera. 

Na jullie bruiloft begint voor mij de rest van het werk. Na ongeveer twee weken krijgen jullie van mij de foto’s geleverd op de hoogste resolutie op USB-stick. Dus géén gedoe met foto’s achteraf aanschaffen of iets dergelijks.

Transparant toch? Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Inspiratie nodig?
Voor nog wat meer inspiratie, zie hieronder een aantal van mijn voorgaande reportages.